Betalen


Na het ontvangen van uw mail krijgt u eerst een orderbevestiging met alle gegevens betreffende uw bestelling. Lees deze goed!
Tevens ontvangt u hirbij direct de factuur. Deze dient u vooraf te betalen.
Door het overmaken van het bedrag naar :
Rek.nr. NL30 INGB 0004 2213 08 t.n.v. Peploen

Wanneer de betaling is ontvangen, gaan wij over tot productie en levering van uw
bestelling. Wanneer u uw bestelling wilt afhalen, dan bestaat er de mogelijkheid
om te betalen bij afhalen. Maar geef dit dan wel aan in uw mail bij uw bestelling!

Verzenden


Bij verzenden wordt alles via PostNL verzonden.
Tot € 70,- berekenen wij een bedrag van € 6,75 (pakketpos)t en € 3,75 (enveloppost) voor handling- en verzendkosten.
Vanaf € 70,- verzenden we je bestelling gratis!

Ben je niet thuis tijdens de eerste afleverpoging? Dan probeert de bezorger je pakket bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken dan kun je eventueel zelf een afspraak maken met de chauffeur wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt dan een briefje in de bus met een website om een afspraak te maken (dit kan tot 22.00 uur op de avond voor de volgende afleverpoging).

Let op: voor de verzending zijn wij afhankelijk van derden.

Levertijd


Onze levertijd varieert van 1 tot 7 werkdagen, dit is afhankelijk van het product en
mits de producten op voorraad zijn. Als wij de bestelling op vrijdag versturen, dan wordt het product in de meeste gevallen op zaterdag aangeboden.
De levertijd van de losse tekst stickers is over het algemeen 3 – 5 werkdagen.
Wilt u uw bestelling sneller ontvangen?
Bel of mail dan even om te kijken wat er mogelijk is.

Retourneren 1/3


Zijn de producten niet als besteld, laat dit dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na levering, per mail aan ons weten. Na controle en overleg leveren je een nieuw product of geven je geld terug. De extra verzendkosten voor het retoursturen en/of het toezenden van het nieuwe product zijn voor eigen rekening.
Als je door toedoen van Peploen een verkeerd product hebt ontvangen, dan zijn deze extra kosten uiteraard voor de rekening van Peploen.

Verpak het product netjes en veilig, in de verpakking zoals je deze van ons hebt gekregen. Bind of plak de verpakking goed dicht, zodat het product onbeschadigd bij ons retour komt. Indien er beschadigingen tijdens het retour vervoer ontstaan, zal dit verrekend worden met het te ontvangen bedrag/de kosten voor het nieuw te ontvangen product.

Retourneren 2/3


Meld je retourzending altijd vooraf even aan via mail info@peploen.nl of telefonisch
06 50 550 581.Geef de reden van retour op en je rekeningnummer.
Hebben we geen aanmelding via de mail ontvangen? Dan nemen we je retour niet in behandeling, of is de verwerking ervan mogelijk vertraagd.

Is het product beschadigd aangekomen? Meld dit direct. We sturen je in dit geval een nieuw exemplaar toe en het beschadigde product kan, na overleg retour gezonden worden op onze kosten.Mocht het product niet meer voorradig zijn, zoeken we gezamenlijk naar een oplossing en ontvang je een alternatief product of het aankoopbedrag retour.

 
Retourneren 3/3


Maatwerk (eigen teksten) kunnen niet worden geruild! Let op dat aanbiedingsartikelen en maatwerk niet door ons retour genomen kunnen worden, behalve als er, door toedoen van Peploen, schade is aan het product.


 
tekstbordkeuzes tekstbordent ekstkeuzes